Kies hier een categorie

Mancave tuinhuis

Een mancave tuinhuis kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als hobbyruimte, speelruimte of extra bergruimte met entertainment. De extra ruimte is al een meerwaarde op zich, en als het mancave tuinhuisje dan ook nog eens mooi in uw tuin past, zorgt dat ook nog eens voor een meerwaarde voor uw tuin. Daarom worden mancave tuinhuisjes standaard vaak van hout gemaakt. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een natuurlijke, minder kille, uitstraling. Meer sfeer in uw tuin dus!

Maatwerk mancave tuinhuis

Wij vinden het logisch dat ieder mancave tuinhuis maatwerk is. Het moet immers perfect bij uw tuin passen en bij uw wensen aansluiten. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij ieder mancave tuinhuis zo maken als u dat wilt. Met de beste materialen, vakmanschap en voor een eerlijke prijs. Van een mancave tuinhuis van Tinus Toog heeft u jarenlang plezier. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een mancave tuinhuis van Tinustoog.com is dus altijd maatwerk, helemaal aangepast aan uw tuin. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Ook een bezoek aan onze showroom van 1500m2 behoort tot de mogelijkheden. Hier kunt u met eigen ogen zien welk vakwerk wij leveren. Of vraag direct een offerte aan. Wij gaan dan graag aan de slag met uw wensen en ideeën voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

Heeft u plannen om een mancave te maken? Als u geen kamer over heeft maar wel een mancave tuinhuis in uw tuin hebt, overweeg dan om uw mancave in het mancave tuinhuis in te richten. Heeft u geen kamer over en ook geen mancave tuinhuis maar wel ruimte in uw tuin? Overweeg dan om een mancave tuinhuis in uw tuin te plaatsen. Een meer geschikte mancave gaat u waarschijnlijk nergens vinden. Een blokhut of mancave tuinhuis is ideaal om op te trekken met vrienden, bier te drinken, te barbecueën en gewoon lekker rond te hangen, films te kijken, te gamen of te darten.

Als u een mancave tuinhuis inricht als mancave heeft u veel privacy als man, dus dit is ideaal. Het mancave tuinhuis zit niet vast aan het woonhuis dus u kunt er lekker uzelf zijn. De grotere modellen mancave tuinhuizen zijn te vergelijken met een vakantiehuisje en bieden ruimte voor vele mogelijkheden.

Wat zet u in een mancave?

Afhankelijk van uw persoonlijke interesses is de mancave in uw mancave tuinhuis geschikt voor veel bezigheden. Chillen, bier drinken, gamen, films kijken, darten, poolen, biljarten. In het mancave tuinhuis zorgt u voor verlichting en lekkere versnaperingen dus een ijskast is geen overbodige luxe. Als u ruimte heeft voor een bar is het aan te raden er een in te bouwen. In een kleine ruimte kunt u een toog bouwen van oud hout. Een tafel met een biertap is natuurlijk ook goed. U kunt er ook een voetbaltafel inzetten of een biljarttafel. Hang een dartbord aan de muur en zorg dat er stoelen zijn en een tafel, om een spelletje kaart of poker te spelen.

Mancave laten maken? Bezoek onze showroom. Heeft u andere vragen? Neem dan contact op.