Kies hier een categorie

Bar bouwen

U wilt een bar laten bouwen? Tinus Toog heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het ontwerpen van horeca inrichtingen. Wij hebben met trots een ruime en uiteenlopende klantenkring die wij voorzien van kwaliteitsproducten. Wij leveren sfeervolle interieurs die passen bij onze klanten, waarbij wij altijd rekening houden met uw budget en uw visie voor uw eigen zaak. Op zoek naar een bar en wilt u die dus laten bouwen? Tinus ontwerpt voor u een bar op maat. Zie bijvoorbeeld onze nieuwe bars voor een impressie.

Passie voor horeca inrichting

Tinus heeft passie voor horeca inrichting. Wij hebben een eigen showroom dat creativiteit met functionaliteit weet te combineren voor de meest uiteenlopende horeca inrichtingen. Wat vaak begint met een idee of een droom, werkt Tinus uit tot een tastbaar ontwerp dat perfect aansluit bij uw visie.

Wij produceren en leveren bars zowel voor privé als commercieel gebruik. Standaard is er al rekening gehouden met de diepte voor bv. (horeca)apparatuur. Een normale koelkast past er dus gewoon in! U kunt een losse huisbar plaatsen in uw woning of bedrijf bv. hotel, café en restaurants! Losse voorbars zijn er al vanaf 2 meter tot zo lang u wilt! Dit in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen.

Een bar kopen voor extra gezelligheid thuis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij vaak showmodellen of een gebruikte bar in de aanbieding. U kunt een bar kopen en plaatsen in uw woning, maar bv. ook in uw bedrijf of kantoor!

U kunt een bar kopen in diverse standaardmaten. Maar hij kan ook op maat gemaakt worden. Tegen lichte meerprijs zetten we ze in de grondlak, u kunt de bar daarna vervolgens in iedere gewenste kleur schilderen! U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte bars. Wilt u een bar kopen of laten maken? We hebben hem, of we bouwen hem voor u!

Bar op maat kopen? Bezoek onze showroom. Heeft u andere vragen? Neem dan contact op.