Kies hier een categorie

Horeca stoelen

Tinus Toog biedt binnen het assortiment gebruikte horeca stoelen aan. Deze horeca stoelen zijn uitgesplitst in verschillende categorieën, zodat aan alle behoeften voldaan kan worden. De verschillende categorieën zijn houten stoelen, café stoelen, stapelbare stoelen, terrasstoelen, restaurantstoelen en barkrukken. U vindt het overzicht bij meubilair & inrichting en nog veel meer in onze showrooms.

De hoofd activiteit van Tinus Toog is de verkoop van nieuwe bars en gebruikte bars voor onder andere mancaves.

Horeca stoelen voor uw zaak of thuis!

Naast de standaard horeca stoelen kunnen wij de stoelen ook aanpassen aan uw wensen en ideeën. De stoelen die gebruikt worden in de horeca worden intensief gebruikt. De stoelen moeten daarom stevig en comfortabel zijn zodat er zolang mogelijk gebruik van gemaakt kan worden. Naast dat een horeca stoel niet te zwaar mag zijn, moet hij ook gemakkelijk te reinigen zijn. Wij hebben stoelen horeca bestendig welke voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bekijk onze showroom voor heel veel horecastoelen.

Bepaal samen met ons welke sfeer u wilt bepalen. Zakelijk, gezellig een landelijke of een sfeer die kenmerkend is voor een bruisende stad. Het is tevens mogelijk om de horeca stoelen in combinatie met een bar op maat te laten maken. Zo heeft u horecastoelen, die passen bij de sfeer van uw tuinhuis mancave of thuisbar.

Er is een zeer grote keuze uit materialen en kleuren om het juiste interieur te realiseren. Zorg ook voor de juiste routing in uw bedrijf. Niet in de eerst plaats om de kostenefficiëntie maar ook om een prettige, logische en overzichtelijke indeling te maken.  Kies samen met ons de juiste combinatie die elk nieuw project tot iets unieks maakt. Wij leveren hoge kwaliteitsproducten, snelle en flexibele oplossingen voor restaurants, hotels, clubs, bars en andere (thuis)projecten.