Kies hier een categorie

Mancave maken

Een mancave is een mannelijk, ingerichte ruimte waar mannen zich in kunnen terugtrekken om hun hobby’s te kunnen doen. Het idee achter een mancave is dat de man een apart plekje heeft in het huis en zich kan terugtrekken. Uw mancave maken met Tinus!

Moet u uitwijken naar de tuin en kunt u alleen daar een mancave bouwen? Wij helpen u verder! Als u geen mancave op zolder of in de kelder kunt realiseren, dan is misschien de achtertuin een prachtige oplossing. Als u kiest voor een bijgebouw in de vorm van een mancave, dan dient deze ruimte goed geïsoleerd te zijn, u wilt er tenslotte ook van genieten in de wintermaanden. Een geïsoleerde mancave in de tuin realiseert u samen met Tinus!

Het materiaal dat wij toepassen bepaald voor een groot deel de uitstraling en levensduur van uw mancave. U kunt bijvoorbeeld een eiken mancave realiseren, een mancave van eikenhout is uiterst duurzaam! Daarbij creëert eikenhout de uitstraling die we graag zien: lekker robuust! Behalve eiken is lariks ook een veel gekozen materiaalsoort, maar ook vurenhout en ceder worden toegepast bij het bouwen van een mancave in de tuin.

Mancave maken met Tinus Toog

Wij leveren maatwerk en kunnen daardoor ieder gewenste uitvoering en indeling voor u realiseren. Bij het zoeken naar foto’s van mancaves op internet ziet u prachtig ingerichte ruimtes, vaak voorzien van een bar en biljarttafel. Ook een eigen mancave laten bouwen, een mancave op maat? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact op!