Kies hier een categorie

Toog kopen

Waarom een toog kopen? Na een harde dag werken wilt u thuis komen en ontspannen. Klein drankje erbij en het gezelschap van wat vrienden. Maar wat doet u als u vervolgens het huis niet uit wilt? Precies, dan laat u een eigen toog bouwen in uw huis. Een toog in uw huis is meer dan alleen een stuk meubilair, het is een heiligdom, waar u en uw vrienden kunnen vertoeven voor een klein feestje of gewoon een rustig drankje.

Specialist in het bouwen van togen

Standaard togen, of een toog op maat, dit doen we zowel voor particulieren als (horeca) bedrijven. Dit kan volgens uw eigen tekening en specificaties of naar aanleiding van de ideeën die u hier opdoet.

Bij Tinus Toog bent u aan het goede adres! Onze filosofie en de ervaring in houtbewerking, garandeert u een perfecte toog. Daarnaast leveren we ook nog meubilair voor de finishing touch voor de toog. Ook kunt u bij ons terecht voor tweedehands horeca meubilair en veel meer!

De bar is het bruisende middelpunt van elke horeca inrichting, maar vooral ook dé plek waar het geld verdiend wordt! Het is dan ook van het grootste belang om een goed functionerende toog met uitstraling te kiezen! U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte togen. Wilt u een toog kopen of laten maken? Dat kan!

Wij maken een toog op maat, naar uw eigen idee. Dit kan een strakke bar zijn, of afgewerkt met (oude) ornamenten en/of houtsnijwerk. Een toog kan voor verschillende doelen worden gebruikt. Een toog kan worden gebruikt als eettafel, werkplek of om gezellig een drankje aan te drinken met vrienden of familie. In combinatie met barstoelen of barkrukken vormt het een echte eyecatcher in uw interieur.

Toog laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Neem vrijblijvend contact op.