Kies hier een categorie

Bar kopen

De echte blikvanger bij een restaurant of café is natuurlijk de mooie bar. Deze valt gelijk op als u de zaak binnenloopt en bepaald de hele sfeer van de zaak. Een barmeubel kan op allerlei manieren vormgegeven worden. Belangrijk hierbij is dat het ontwerp in het concept past en dat het functioneel is. Bar kopen? Daar komt soms nog heel wat bij kijken.

Voor een goed ontwerp is het noodzakelijk om eerst de wensen en behoeftes in kaart te brengen: wat voor apparatuur moet er allemaal in het barmeubel geplaatst worden en waar moet elk apparaat geplaatst worden om zo een zo optimaal mogelijke indeling te krijgen, welke uitstraling/sfeer moet het barmeubel hebben, welke afmetingen moet het barmeubel hebben en op welke plaats komt het barmeubel het beste tot zijn recht.

Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden. De prijzen van barmeubels kunnen nogal variëren, afhankelijk van de materialen en de apparatuur waarvoor wordt gekozen. Het verdient daarom aanbeveling om ook een budget aan te geven zodat hiermee rekening gehouden kan worden.

Bar kopen voor thuis

Tinus Toog biedt verschillende soorten barmeubels aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn een outdoor bar, een binnen bar of een tweedehands bar. Er kan uit verschillende barmeubels gekozen worden, maar een barmeubel kan ook volledig naar wens of volgens een schets/ idee gebouwd worden, geheel op maat en in elk gewenst materiaal gemaakt. Kijk daarvoor bij nieuwe bars.

Wij zijn echte specialisten in bars langs onze groot assortiment standaardmodellen is het bij ons ook mogelijk een bar op maat te laten maken. De bars komen ongekleurd binnen en kunnen door ons of door uzelf in ieder gewenste kleur gebeitst of geverfd worden. Wij leveren ook horeca accessoires die ook in ieder gewenste kleur gekleurd kunnen worden.

Bar kopen? Bezoek onze showroom (op afspraak). Heeft u andere vragen? Neem dan contact op.