Kies hier een categorie

Tweedehands horeca meubilair

Door onze grote voorraad tweedehands horeca meubilair en hoge kwaliteit restpartijen bent u verzekerd van voldoende aanbod van een bepaald type stoel, kruk of tafel. Zodat uw terras, kantine of restaurant compleet kan worden ingericht. Met allemaal dezelfde meubels, of met een leuke mix van verschillende stijlen. Wilt u alleen stoelen en geen tafels? Geen probleem natuurlijk, bij Tinustoog.com draait het om uw wensen. We denken graag met u mee. En hebben we het niet op voorraad, dan gaan we voor u op zoek. Want ‘als het er niet bij staat, hebben we het niet’ is voor ons een ondenkbaar antwoord! Het is tevens mogelijk om horeca meubilair op maat te laten maken.

Tweedehands horeca meubilair voor een prima prijs

Kwaliteit en voordeel gaat bij Tinus Toog prima samen. Dat bewijzen we elke dag weer met onze grote voorraad topkwaliteit gebruikt en nieuw horecameubilair tegen scherpe prijzen. Voor elke smaak en budget hebben we een ruime keuze aan horeca stoelen, tafels, krukken, barkrukken, statafels en decoratiemateriaal. Met een grote en steeds wisselende voorraad horeca stoelen en tafels in diverse stijlen, kunnen we élke locatie inrichten. Van bruin café tot trendy bar en van chique restaurant tot designclub. Tinus heeft het gewoon. Betaalbaar én goed!

Tinus Toog biedt u een zeer gevarieerde collectie tweedehands horeca meubilair, speciaal voor de horeca.  Al onze horeca meubilair voldoen aan diverse eisen: professionele kwaliteit, onderhoudsarm, zitcomfort, weerbestendig en met een uitnodigend en sfeervol karakter. Uw horecameubilair is immers het visitekaartje van uw bedrijf!

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.