Kies hier een categorie

Nieuwe, gebruikte, authentieke of unieke barkrukken kopen

Wat is een bar zonder barkrukken? De juiste barkrukken geven een café, restaurant en bar een speciale, unieke sfeer. Maar de juiste barkruk heeft meer kwaliteiten, zoals comfortabel, duurzaam en passend in de ruimte en de sfeer die u wilt creëren in uw horecazaak. Tinus Toog biedt nieuwe, gebruikte, authentieke en unieke barkrukken. Welke barkrukken wilt u kopen?

Tinus Toog biedt een uniek en breed assortiment aan barkrukken en ander horecameubilair.

Nieuwe barkrukken kopen

Creëer uw eigen unieke nieuwe barkrukken met de massief houten barkrukken van Tinus Toog. Dit zijn oersterke en hufterproof barkrukken. Het zijn barkrukken van topkwaliteit. We produceren en leveren deze barkrukken al 15 jaar en hebben er nog nooit één terug gehad.

Tinus Toog levert deze barkrukken onbehandeld. Dat betekent dat u de barkrukken geheel naar eigen wens kunt verven, lakken en behandelen, zodat ze 100% uniek worden. Deze barkrukken passen perfect bij de nieuwe bars van Tinus Toog. Bekijk dus ook even de bars die Tinus Toog voor u kan produceren.

Gebruikte barkrukken kopen

Naast nieuwe bars, heeft Tinus Toog ook een grote voorraad aan gebruikte barkrukken en ander gebruikt horecameubilair. Dit zijn geen afgedankte tweedehands stukken, maar is uniek horecameubilair dat een unieke sfeer kan geven aan uw horecazaak.

Als u iets anders zoekt voor uw horecazaak, en graag uniek meubilair wilt hebben voor in uw zaak, moet u echt kijkje nemen in de showroom van Tinus Toog, aan de Draaibrug 2 in Sluis (provincie Zeeland). In de showroom barst het van de inspiratie, met onder andere:

-Unieke barkrukken
-Authentieke barkrukken
-Antieke barkrukken
-Goedkope barkrukken
-Tweedehands barkrukken
-Gebruikte barkrukken
-Mooie barkrukken
-Aparte barkrukken
-Exclusieve barkrukken

Kortom: Tinus Toog heeft een breed aanbod aan barkrukken voor de horeca, waaronder prachtige barkrukken voor elk interieur. De beste manier om dit brede assortiment aan barkrukken te kunnen bevatten, is door zelf een kijkje te nemen in de showroom van Tinus Toog. U bent van harte welkom!

Authentieke barkrukken kopen

Tinus Toog heeft in zijn showroom onder andere een breed assortiment aan authentieke en antieke barkrukken. Wanneer u deze sfeer in uw horecazaak of bij u thuis wilt vatten, zijn de authentieke barkrukken van Tinus Toog een fantastische mogelijkheid. Met deze barkrukken creëert u daadwerkelijk een authentieke café- of restaurantsfeer. Het zijn prachtige en unieke stukken.

De beste manier om te ervaren welke authentieke barkrukken Tinus Toog in zijn assortiment heeft, is door zelf eens te komen kijken in de showroom van Tinus Toog in Sluis (Zeeland).

Unieke barkrukken kopen

Regel nummer 1 bij het opzetten van een nieuwe horecazaak is dat u zich moet onderscheiden van de rest. Een van de tools waarmee u zich kunt onderscheiden van de rest, is met de sfeer en het interieur van uw horecazaak. De unieke barkrukken en unieke interieurstukken van Tinus Toog zijn de perfecte horecastukken waarmee u zich daadwerkelijk kunt onderscheiden.

Kom daarom eens een kijkje nemen in de showroom van Tinus Toog met het brede assortiment aan uniek horecameubilair.