Kies hier een categorie

Waar kunt u een mooie buitenbar kopen?

Het weer in Nederland is altijd zeer wisselvallig, maar met uw eigen buitenbar kunt u altijd profiteren van het mooie weer, met gezelligheid, leuke feestjes, borrels en barbecues. Dan is de belangrijkste vraag: Waar kunt een mooie buitenbar kopen? Of u een nieuwe buitenbar op maat wilt laten ontwerpen, of een karakteristieke gebruikte buitenbar wilt kopen, bij Tinus Toog bent u zeker aan het juiste adres.

Met een mooie buitenbar kunt u uw vrienden en familie trakteren op een lekker drankje in uw tuin, geweldige barbecues organiseren en genieten van het gezelschap tijdens lange zomeravonden.

Onze tip: Laat een buitenbar ontwerpen waar u het hele jaar kunt genieten van het buitenzijn.

Een buitenbar laten ontwerpen

Wanneer de lente begint en het langzaam warmer begint te worden, gedurende de zwoele zomeravonden en tot de laatste warme avonden in de herfst, kunt u genieten van het buitenzijn in uw eigen buitenbar.

Daarom kunt u het bouwen van de buitenbar beter overlaten aan een expert. Wij ontwerpen samen met u uw buitenbar, en bouwen deze vervolgens ook. We zorgen ervoor dat de bar bestand is tegen alle weersomstandigheden met het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen en de juiste beschermende laklagen.

Maar we zorgen bovenal voor de juiste sfeer in uw nieuwe buitenbar. Daarom kunt u beter uw buitenbar kopen bij Tinus Toog.

Hoe ziet u uw droom buitenbar voor zich? Denk er eens goed over na. We zijn namelijk heel benieuwd en helpen u graag bij het realiseren van de buitenbar van uw dromen.

De juiste sfeer toevoegen aan uw buitenbar

Wanneer de buitenbar staat, is dit het moment om de sfeer aan de buitenbar toe te voegen. We geven graag wat belangrijke tips:

-Verlichting – de zwoele zomeravonden wordt sfeervol met de juiste verlichting. Dit kan een vuurkorf zijn, maar ook sfeervolle lampen en led-verlichting. Op deze manier kunt u elkaar nog aankijken wanneer het buiten donker wordt.

-Barattributen – Wat maakt een bar? Belangrijke elementen aan een bar zijn natuurlijk de flessen drank, wijn, een biertap en/of glazen. Daarom zijn dit belangrijke toevoegingen die een bar een sfeervolle plek maken. En natuurlijk een koelkast om uw drankjes koud te houden.

-Barbecue – Wat ook een gezellig element is aan een buitenbar, is een barbecue. Met de barbecue op zijn plek bereidt u tijdens de zomermaanden iedere avond in een handomdraai de lekkerste gerechten, met een lekker stukje vlees en/of groente van de grill of barbecue. Het water loopt me al in de mond.

-Bloemen, struiken en bomen – De beplanting maakt de buitenbar af en zorgt ervoor dat de buitenbar één geheel wordt met uw tuin. U kunt een mooi perkje aanleggen langs de buitenbar of met bloempotten werken om de gezellige buitensfeer te creëren.

-Terrasverwarmer – Wilt u langer van uw buitenbar genieten dan de spaarzame warme zomerdagen? Met een terrasverwarmer verlengt u het aantal warme zomerdagen en kunt u buiten zitten wanneer u wilt. Een terrasverwarmer kan dus een welkome toevoeging zijn aan uw buitenbar.

Zitplekken rondom de buitenbar

Tinus Toog kan niet alleen uw buitenbar leveren, maar ook de bijbehorende zitplekken, zoals stoelen, banken of barkrukken. Daarmee worden de meubels één geheel met de buitenbar.

Wilt u graag een eigen buitenbar creëren? Wij adviseren u hier graag over. Stuur ons gerust een bericht met uw vragen of ideeën. We zijn erg benieuwd.