Kies hier een categorie

Unieke caféstoelen kopen bij Tinus Toog

Unieke, nieuwe, gebruikte en authentieke caféstoelen vindt u bij Tinus Toog. Tinus heeft namelijk een breed assortiment en ruime keuze aan caféstoelen in verschillende stijlen, maten en vormen. Wij adviseren u ook graag over het kopen van deze stoelen, met tips en advies op maat. Stuur ons gerust een bericht.

Caféstoelen in verschillende stijlen, vormen en maten

Het is belangrijk dat de caféstoelen die u kiest een bepaalde sfeer uitstralen. Deze sfeer moet natuurlijk overeenkomen met de sfeer die u wilt creëren in uw horecazaak. Daarnaast moet een caféstoel duurzaam zijn, zodat deze niet snel beschadigd of kapot gaat. Het is ook belangrijk dat de stoel comfortabel zit, zodat gasten met plezier enige tijd in uw horecazaak doorbrengen. Want hoe langer ze blijven zitten, hoe meer consumpties ze zullen afnemen. Daar gaat we in ieder geval wel vanuit.

Kies ook stoelen die onderhoudsvriendelijk zijn. Dit betekent dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Maar ook dat, wanneer ze toch kapot gaan of beschadigd raken, ze gemakkelijk te repareren zijn.

Houd er dus rekening mee dat de barstoelen in uw horecazaak veelvuldig gebruikt zullen worden, en dat men niet altijd even voorzichtig met de stoelen zal omgaan. De perfecte horecastoel zal dus lang meegaan.

Waar vindt u unieke caféstoelen?

Veel ondernemers zoeken weken naar de perfecte horecastoelen en vinden uiteindelijk wat ze zoeken bij Tinus Toog. Tinus Toog heeft namelijk een zeer breed assortiment aan zowel nieuwe als gebruikte caféstoelen.

De gebruikte caféstoelen zijn unieke horecastoelen. Ze stralen een bepaalde sfeer uit, maar ook historie. Het zijn prachtige stoelen die de uitstraling van uw horecazaak naar een geheel nieuw niveau kunnen tillen.

Bent u benieuwd welke unieke caféstoelen Tinus Toog momenteel in zijn assortiment heeft? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in de showroom van Tinus. U bent van harte welkom. In de showroom kunt u de caféstoelen daadwerkelijk bekijken en ervaren. Dit geeft verreweg het beste beeld, maar is ook een geweldige bron van inspiratie.

Uitstekende kwaliteit

Als horecaondernemer zal u dit zeker realiseren. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Dit gaat ook op voor de barstoelen die u kiest voor uw horecazaak.

Kwalitatieve, duurzame en comfortabele barstoelen zijn zeer belangrijk. Dit zorgt ervoor dat uw stoelen langer meegaan zonder ernstige beschadigingen. Wanneer u caféstoelen van uitstekende kwaliteit koopt, zullen deze stoelen hun geld meer dan waard zijn.

Let bij de keuze voor een nieuwe horecastoel op de volgende kwaliteiten:

-Uitstraling, past de stoel in uw horecazaak?
-Comfort van de stoel. Heeft de stoel de juiste zithoogte, een comfortabel zitvlak en past het onder de tafels die u heeft/op het oog heeft?
-Duurzaamheid, raakt de stoel niet snel beschadigd en heeft het een lange levensduur?
-Stapelbaar, zijn de stoelen stapelbaar, of is dit niet van belang voor u?

Tinus Toog, voor uniek horecameubilair

Heeft u nog vragen over caféstoelen, of wilt u graag advies over het ontwerpen van barstoelen op maat? Neem gerust contact op met Tinus Toog. Of bekijk onze showroom voor fantastische inspiratie voor wat mogelijk is.