Kies hier een categorie

Een kleine bar voor thuis

Ok, we zijn erover uit dat u graag een bar voor thuis wilt. Een mooie bar kan namelijk het middelpunt vormen van uw huis. Een knusse en gezellige plek waar al uw vrienden en familie graag samenkomen. Dit wordt de plek voor feestjes en fantastische borrels! Afhankelijk van de ruimte die u in uw huis heeft voor een thuisbar, is de volgende vraag belangrijk: Wilt u een grote of kleine bar voor thuis?

Ideeën kleine bar voor thuis

U kunt denken dat u te weinig ruimte heeft voor een kleine bar voor thuis, maar niets is minder waar. Het gaat er niet om hoeveel ruimte u heeft, zolang u ervoor zorgt dat u de beschikbare ruimte voor een kleine thuisbar slim benut. Kortom: weinig ruimte mag u niet beletten om een thuisbar te creëren waar u uw vrienden en familie kunt entertainen.

Uiteindelijk is een bar een plek waar u drank bewaart, maakt en uitserveert. Laat het ontwerpen van deze kleine bar voor thuis maar aan ons over, of kies in onze showroom voor een klassieke kleine bar. In onze showroom kunt u aan den lijve ontdekken hoe fantastisch een kleine bar kan zijn.

En als de borrel, het feestje of het drankje voorbij is, ruimt u alles snel en gemakkelijk weer op in uw thuisbar, en wordt de kleine bar weer een onderdeel van de rest van uw huis.

Inspiratie kleine bar voor thuis

Heeft u nog aanvullende inspiratie nodig hoe u dat lege hoekje in uw huis kunt omtoveren tot een gezellige, kleine bar voor thuis?

1.      Een kast die transformeert tot bar

Een mooie kast staat anoniem in uw huis, maar zodra u de deuren opent transformeert deze kast tot een kleine bar. In de kast staan de flessen met uw favoriete drank, de mooiste wijnflessen, uw mooiste glazen en de benodigdheden voor cocktails. Onderin de kast een kleine koelkast om de nodige dingen koel te houden.

Elke keer als u deze bar opent, ontploft er een bom van geluk en krijg u direct een brede glimlach op uw gezicht.

Ziet u het al voor zich?

2.      De antieke kleine bar voor thuis

Vroeger waren de dingen veel beter, of in ieder geval qua thuisbars. Vroeger had elk kwaliteit huishouden in ieder geval een eigen bar in huis, groot of klein. De antieke kleine bar voor thuis is een fantastische aanvulling in uw huis. Iets wat goed is, hoeft niet te worden verbeterd.

Tinus Toog heeft een brede keuze aan antieke bars, zowel groot als klein. De beste manier om een mooie antieke bar te kiezen voor in uw huis, is door eens langs te komen bij de showroom. Dan ervaart u het zelf.

3.      De kleine bar op maat

Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld een kleine bar in een hoek, vragen over beperkte ruimte of speciale wensen in de uitvoering?

Laat het ons weten! We zijn erg benieuwd naar uw ideeën, en geven u graag feedback. Op deze manier kunnen we samen kijken naar de opties die u heeft. En natuurlijk helpen we u graag bij het ontwerpen en uitvoeren van uw kleine bar voor thuis.