Kies hier een categorie

Horecabar

De juiste horecabar is bij Tinus Toog snel gevonden. U kunt bij Tinus een
horecabar kiezen in zijn showroom van 1500 m2. Tinus Toog is een
handelsonderneming en houdt zich al enkele jaren bezig met de in- en verkoop van
horeca-inventaris. De meest geschikte horecabar voor uw organisatie vindt u dus
bij Tinus Toog.

De specialiteit van Tinus Toog is het verkopen van
gebruikte, complete bars. U vindt in onze showroom een
horecabar varirend van 2 tot wel 12 meter. U kunt bij
ons zowel een nieuwe als gebruikte horecabar vinden.
Tinus heeft in zijn showroom bars in verschillende
stijlen, waaronder een Engelse bar, Mexicaanse bar,
Belgische caftoog, Bodega-achtige bar, chique bar een
klassieke bar.

Tinus is alleen open op afspraak, maar dan wel 7
dagen per week. Zelfs in het weekend of s avonds kunt u
een afspraak maken. Wij zijn gevestigd in de Biervliet,
provincie Zeeland. Voor meer informatie over een
horecabar kun u bellen naar 06 – 53 773 594 of mailen
naar info@tinustoog.com

Meer informatie over:
Antieke bar | Barbouw | Barmeubel | Barverkoop | Cafebars | Goedkope bars
Horecabar | Houten bar | Thuisbar | Tweedehands bar

Zoekt u als horecaondernemer een meubelmaker die met diezelfde passie en gedrevenheid als u werkt, die kennis heeft van materialen en die graag klantgericht werkt dan komen wij graag met u in contact. 

Voor het ontwerpen van uw bar en eventueel uw horeca-interieur komen wij graag bij u langs, door onze samenwerking met een uitstekende architect met veel kennis en ervaring in en van de horeca kunnen wij uw interieur laten leven.

Een horeca bar en compleet horeca Interieur leveren wij voor de laagste prijs! Moderne barretjes of een strakke toog/buffetkast en natuurlijk nostalgische horeca-inrichting kunnen we in nagenoeg alle materialen leveren.

Onze horeca barretjes zijn uitgevoerd in grenen, beuken, eiken of massief mahonie. Tinustoog.com biedt u een ruime keuze in horeca decoratie: van sfeervolle horeca decoratie tot messing accessoires en van lambrisering tot een gezellige statafel en barkrukken en horeca stoelen.

Vraag het ons en u zult verbaasd staan van de mogelijkheden. Wij zijn de grootste aanbieder op het gebied van horeca-interieurs; zoals café- en barinrichtingen en we beschikken over een timmerwerkplaats met meubelspuiterij kunnen we uw inrichting snel en goedkoop op maat maken.

Het brede aanbod geeft u de mogelijkheid om uw gehele horeca- of thuisinterieur aan ons over te laten. Wij nemen deze zorg graag en met aandacht van u over. Maar niet alleen complete inrichtingen worden door ons verzorgd. Ook één enkele bar in uw kantine of in uw eigen huis wordt met evenveel zorg en aandacht geleverd.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw horeca- of winkelinterieur. Let op! Veel barretjes zijn uitgevoerd in hout. Hout is een natuurproduct en kan door vocht- en temperatuurverschillen gaan werken. Horeca bar kopen? Bezoek onze showroom. Heeft u andere vragen? Neem dan contact op.