Kies hier een categorie

Houten barkrukken kopen

Zoekt u nieuwe barkrukken voor in uw horecazaak of voor thuis? Overweeg dan houten barkrukken. Deze hebben kwaliteiten en voordelen die andere barkrukken niet hebben. Daarover zal ik hier meer vertellen.

De voordelen van houten barkrukken

Veel horecazaken hebben houten meubilair. Hout heeft namelijk verschillende goede karakteristieken die perfect aansluiten bij de vereisten van horecazaken. Houten barkrukken hebben belangrijke voordelen ten opzichte van andere type barkrukken, zoals:

1. Deze barkrukken zijn degelijk. Ze gaan niet snel kapot en raken niet snel beschadigd wanneer ze omvallen. Ze kunnen dus tegen een stootje, zijn erg duurzaam en hebben een lange levensduur. Daarnaast blijven ze er erg lang mooi uitzien, zelfs bij intensief gebruik.

2. Deze barkrukken zijn tijdloos. Ze passen in elk interieur en in elke setting. Bent u uitgekeken op uw houten barkrukken? Dan kunt u ze gemakkelijk aanpassen door ze te verven of opnieuw te bekleden. Op deze manier heeft u barkrukken met een geheel andere uitstraling, precies in lijn met uw wensen.

3. Deze barkrukken zitten comfortabel. Hout voelt warm en zacht aan. Iedere gast zal comfortabel zitten op het houten zitvlak. Eventueel kunt u hier nog een kussentje op bevestigen voor extra comfort. Bovendien hebben de klassieke houten barkrukken de handige steuntjes voor de voeten.

4. Deze barkrukken zonder rugleuning geven een open opstelling in uw horecazaak. Het voordeel van de klassieke, ronde, houten barkrukken is dat men kan draaien op de barkruk. Dit vermindert de vorming van groepjes in uw horecazaak, en dat mensen zich dus afsluiten van de rest door zich met de rug naar anderen te keren. Dit heeft een zeer positief effect op de algehele uitstraling en de sfeer van uw zaak. Ronde, houten barkrukken zijn dus gezellig.

5. Deze barkrukken geven een warme, gezellige sfeer. Want hout geeft altijd een warme uitstraling.

Houten, onbewerkte barkrukken kopen

Tinus Toog produceert fantastische, basic, nieuwe, houten barkrukken. Dit zijn onbewerkte barkrukken, wat betekent dat u ze zelf kunt verven, bewerken en aanpassen, geheel naar uw wensen. Zo kunt u mooie en degelijke barkrukken creëren die perfect passen in uw horecazaak.

Maar Tinus Toog heeft ook een showroom met een ruime keuze aan gebruikte barkrukken. Dit zijn unieke houten barkrukken. Bijvoorbeeld antieke of authentieke barkrukken. Met of zonder leuning, en verkrijgbaar in verschillende oplages.

Wanneer u opzoek bent naar unieke barkrukken, nodigt Tinus Toog u graag uit in zijn showroom in Draaibrug of Biervliet in de provincie Zeeland. Zijn showroom staat namelijk vol met uniek horecameubilair, waaronder een ruime keuze aan allerlei typen barkrukken. Dit zijn unieke barkrukken die nergens anders (meer) te vinden zijn. Daarmee kunt u uw eigen sfeer creëren in uw horecazaak of thuisbar.

Heeft u speciale wensen, of vragen over barkrukken? Of heeft u vragen over het assortiment en bulkvoordeel? Tinus Toog staat open voor al uw vragen. Stuur hem gerust een e-mail.