Kies hier een categorie

Ideeën barmeubel voor thuis

Wie wilt niet een eigen barmeubel voor thuis? In een barmeubel kunt u de beste dranken bewaren en uitserveren. Ook kunt u in je eigen barmeubel uw mooiste glazen uitstallen. Dit kan dé eyecatcher in uw huis worden! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Tips barmeubel voor thuis

De volgende tips helpen u om uw eigen barmeubel voor thuis te creëren.

1. Kies de juiste ruimte

Hoeveel ruimte heeft u voor een barmeubel? Afhankelijk van de ruimte die u heeft, kunt u de perfecte barmeubel kiezen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u ook bepalen of u alleen een barmeubel wilt, of ook bijpassende barkrukken en/of stoelen.

2. De juiste barinrichting

Wat maakt een meubel een barmeubel? Natuurlijk de juiste inrichting en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan uw favoriete drankjes, wijnen, glazen, flessenopener, cocktail shaker, snijplank met mes, enzovoort. Zorg dat u alle tools in uw barmeubel kunt opslaan, zodat u steeds de belangrijke zaken bij de hand heeft wanneer u een gezellig drankje doet met familie en vrienden.

3. Pooltafel, voetbaltafel, dartbord

U kunt de ruimte voor uw bar verder opleuken met aanverwante zaken, zoals een stijlvolle pooltafel, voetbaltafel of dartbord. Hiermee creëert u echt een ruimte waar iedereen graag verblijft en waar u veel tijd met kunt doorbrengen met de mensen die u lief zijn.

4. Schitterende display

Wat maakt een barmeubel? Natuurlijk het uitstallen van flessen drank en uw mooiste glazen. Zorg daarom voor een mooie display op de achterwand waar u alle mooie objecten kunt uitstallen en waarmee u de bartafel een mooie uitstraling kunt geven. Met uw favoriete objecten en kunst wordt dit echt een plek waar u graag verblijft.

Barmeubel voor thuis laten ontwerpen

Tinus Toog heeft al jaren ervaring in het ontwerpen van bars en barmeubels. Wilt u een barmeubel op maat laten ontwerpen? Onze ervaring en kennis komen perfect van pas bij het ontwerpen van een barmeubel op maat.

Of u een grote of kleine barmeubel wilt, met stoelen of barkrukken, open of afgesloten met deuren; Tinus ontwerpt het op maat, geheel naar uw wensen. Daar zijn we goed in, want dat doen we al jaren. En hier helpen we u ook graag mee. Vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden, of naar persoonlijk advies.

Een sfeervolle authentieke barmeubel voor thuis

Tinus kan prachtige nieuwe barmeubels ontwerpen, maar misschien bent u juist op zoek naar een sfeervolle antieke of authentieke barmeubel voor thuis. Een authentieke barmeubel geeft namelijk een geheel unieke en fantastische sfeer. Dan moet u vooral even een bezoekje brengen aan de showroom van Tinus Toog. Onze showroom staat namelijk vol met de meest prachtige, authentieke barmeubels.

Dit kunnen gebruikte bars zijn of tweedehands bars. Maar allemaal stralen ze een bijzondere sfeer uit die niet met woorden te beschrijven zijn. En met deze barmeubels brengt u deze bijzondere sfeer in uw huis.