Kies hier een categorie

Uw eigen bar in huis? Lees onze tips

Een bar in huis is de perfect plek voor gezellige avonden met vrienden en familie. U heeft dan altijd een plek waar u uw vrienden en familie kunt ontvangen voor een gezellig avondje, waar de drank al koud staat. Thuisbars zijn een geweldige plek voor feestjes en borrels, of gewoon om even te ontspannen na een zware werkdag. In uw eigen bar in huis maakt u uw favoriete drankjes, heeft u bier op tap en/of op fles en draait altijd de muziek van uw voorkeur.

Ziet u dit wel zitten?

Wat is dan de perfecte bar in huis voor u? De volgende tips helpen u om de beste bar in huis te creëren. Tinus Toog maakt nieuwe bars op maat, precies volgens uw wensen, maar levert ook authentieke bars voor restaurants, cafés en bars.

Nieuwe of authentieke bar in huis?

Dit is een belangrijke vraag om mee te beginnen. Wilt u een nieuwe bar in huis die volledig voldoet aan uw wensen? Of wilt u liever een oude bar, met authentieke element, vintage, antiek of klassiek waarbij u zich meteen thuis voelt?

Tinus Toog heeft beide. Aan u de keuze. Kijk voor informatie gerust op onze website.

Waar wilt u de bar plaatsen?

De locatie van de bar in uw huis bepaalt in grote mate wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u een bar in de woonkamer, kelder, garage, buitenbar of in een speciale ruimte?

En hoeveel ruimte heeft u voor de bar?

Aan de hand van deze informatie kunt u bepalen wat de grootte van de bar zal worden. Dit is een mooi startpunt om de bar te ontwerpen, of om een gebruikte, authentieke bar te kiezen.

Welke type bar wilt u?

Tinus Toog heeft een hele ruime keuze aan verschillende type bars. Wat vindt u gezellig, of wat geeft juist de uitstraling die u zoekt?

U kunt bij Tinus bijvoorbeeld kiezen uit:

-Een rechthoekige bar, zodat u op de kop kunt zitten.
-Een ronde bar, voor een gezellige café sfeertje.
-Een Engelse pub, wat weer een heel ander karakter geeft aan de ruimte.
-Een Engelse pub met hemel, waaraan u sfeervolle decoratie kunt hangen.
-Wat voor kasten wilt u achter de bar hebben staan? Wilt u hierin nog extra opslagruimte creëren voor uw glazen en flessen, of juist niet?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Aan u de taak om te bepalen wat u graag wilt. Heeft u inspiratie nodig? Geen probleem. Op onze website vindt u veel foto’s en video’s voor inspiratie. Maar het echte gevoel krijgt u in onze showroom, waar u zelf de sfeer van de nieuwe bar in huis kunt proeven.

Welke afwerking wilt u?

Tinus Toog heeft verschillende type bars, met verschillende type afwerkingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit massief grenen of massief hardhout. Wilt u onbehandeld hout, of juist het door ons laten verven met de juiste lak?

Welke accessoires wilt u?

Tinus Toog kan niet alleen uw bar leveren, maar ook de bijbehorende accessoires en bar meubilair. Denk bijvoorbeeld aan barkrukken, caféstoelen, bartafels en authentieke en antieke decoratie voor in uw eigen bar in huis.

Interesse in uw eigen bar in huis?

Kom eens langs in de showroom van Tinus Toog. We ontvangen u graag. In de showroom kunt u met eigen ogen zien en zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Of heeft u behoefte aan advies? Dan staat onze experts voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.